Cream puff biscuits

 

img_66281

Zdecydowałam się na święta zrobić, coś innego, bo wiedziałam, że i tak babaci przygotuję pierniki, makowowce, serniki. To był dobry pomysł, bo ptysie były czymś wyjątkowym, a szczególnie smakowały dziadkowi! 🙂 Te ze spirulina! 🙂

 

Niektóre dodatkowo oblałam rozpuszczoną gorzką czekoladą i dodałam wiśniowych powideł. Przechowywujcie je w lodówce, żeby krem za bardzo nie stopniał. 

Jestem z nich na prawdę dumna. 😉

 

 

[yumprint-recipe id=’35’] 

img_63531

 

img_63931

Advertisements

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s